Prijsinformatie

De kosten voor een meubel op maat bestaan uit eventuele ontwerpkosten (tot ca. 10%), materiaal (10% à 30%) en voor het grootste deel arbeid (60% à 90%) voor het vervaardigen van het ontwerp. De prijzen zijn dan ook zeer uiteenlopend van 800 euro voor een salontafel met een eenvoudig en strak ontwerp van een goed betaalbare houtsoort als eiken of beuken tot 15.000 euro of meer voor een grote eettafel of vergadertafel van een bijzonder stuk hout met een complexe constructie.

Meestal is het handig als u een budget aangeeft, zodat ik kan vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen het budget die zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen.

Om een idee te krijgen heb ik bij een aantal ontwerpen een prijsindicatie vermeld en de toenmalige verkoopprijs van het afgebeelde meubel.

Salontafel vierkant, kersen met gespoten wit mdf blad Salontafel, evt. deels plaatmateriaal
Prijsindicatie: € 900,- à € 2.000,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van de afmeting, houtsoort, materiaal en afwerking tafelblad.

Het afgebeelde meubel, kersen met gespoten wit mdf blad, meet ca. 1m x 1m en kost € 1.850,- incl. btw.
Salontafel live-edge met organisch stuk in het tafelblad verwerkt. Salontafel met organisch stuk in het tafelblad verwerkt.
Prijsindicatie: € 2.500,- à € 5.000,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van de afmeting, houtsoort, complexiteit.

Het afgebeelde meubel van gemoesteerd esdoorn en Amerikaans noten, meet ca. 1.3m x 0.6m en is te koop voor € 3.500,- incl. btw.
Audio-meubel hijskraan Audiomeubel met zwevende schappen
Prijsindicatie: € 2.500,- à € 5.000,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van de afmeting, het aantal schappen en de houtsoort.

Het afgebeelde meubel is gemaakt van Jatoba, heeft een hoogte van ca. 1m, afgewerkt met olie en is geleverd met drie schappen voor € 3.600,- incl. btw.
Salontafel van aangetast populierenhout gegoten in veertig lagen epoxy en afgewerkt in hoogglans blanke lak. Salontafel populier loupé gegoten in expoyhars en afgewerkt met hoogglans blanke lak.
Prijsindicatie: € 3.000,- à € 8.000,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van de afmeting, dikte van het blad en het soort wielen of eventueel frame.

De afgebeelde tafel heeft een afmeting van 1,1m x 0,6m en heeft een dik blad van 8cm en massieve gietijzeren wielen. Deze kost € 6.000,- incl. btw.
Eetkamertafel Eetkamertafel van eiken met afmeting 1,8m x 0,9m.
Prijsindicatie: € 2.000,- à € 6.000,- incl. btw. De prijs is afhankelijk van de afmeting, houtsoort en afwerking.

De afgebeelde tafel kost € 3.300,- incl. btw.
Eiktafel 'Ode aan de boom' met basisstuk eiken met kattenogen aangevuld met esdoorn en speels onderstel. Grote eetkamertafel of vergadertafel van ca. 3m x 1m voor ruim 8 personen.
Prijsindicatie: € 3.000,- à € 15.000,- incl. btw.

De afgebeelde tafel is gemaakt rondom een bijzonder stuk eiken met een aparte constructie voor het onderstel. Deze is te koop voor € 11.500,- incl. btw.

Alle genoemde prijzen zijn indicatief. Door schommelende houtprijzen of andere kosten kunnen de prijzen variëren.